Laptops voor op school,
thuis of op het werk.

Wil je een nieuwe laptop kopen voor het werk?

Neem dan een kijkje naar onze betaalbare en professionele zakelijke Macbooks en Windows-laptops.

laptop

We weten dat het moeilijk is de juiste laptop te kiezen. Daarom hebben we een laptopgids (link naar de gids) samengesteld die je kan helpen een keuze te maken.

Lees verder

Standard

In deze categorie hebben we computers verzameld die geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Dat wil zeggen, ze zijn er voor wie een eenvoudige computer wil, bijvoorbeeld om te surfen, schrijven en bankzaken te beheren.

Naar de producten

Professional

Hier vind je onze laptops voor wie betere prestaties nodig heeft. Deze computers zijn ontworpen om echt stabiel te zijn en klaar voor gebruik de hele dag, elke dag.

Naar de producten

Workstation

Als je een computer met de best mogelijke prestaties nodig heeft, moet je hier op letten. Hier hebben we onze werkstations verzameld die uitstekend geschikt zijn voor bijvoorbeeld geluid, foto's en fotobewerking.

Naar de producten

2-in-1

Een 2-in-1 computer is een computer die als tablet maar ook als laptop kan worden gebruikt. Deze zijn perfect voor wie allebei wil hebben en niet meer spullen wil sjouwen dan nodig is.

Naar de producten

Apple

Is een Mac geschikt voor je bedrijf?

Apple staat bekend om het bouwen van stabiele en stijlvolle computers met een zeer goede bouwkwaliteit, waardoor Mac de favoriete tool is voor creatieve beroepsgroepen zoals art directors, fotografen en grafisch ontwerpers.

Naar de producten