picture-of-lenovo-display

Lenovo ThinkVision P27u

Het ThinkVision P27u-10-beeldscherm heeft een compact zwart ontwerp met een multifunctionele, ergonomische standaard. Met een kristalhelder randloos IPS-scherm met een resolutie van 3840 x 2160 en meerdere kleurruimten (99,5% AdobeRGB, 145,7% sRGB, 97,9% DCI-P3, 99,5% BT.709) voor professionele, accurate afbeeldingen vanuit een brede weergavehoek. U kunt de kleurruimte kiezen die het meest geschikt is voor de kleuren in uw werk. Elk P27u-10-beeldscherm is bovendien vooraf gekalibreerd voor accurate en consistente kleuren met een fabriekskalibratierapport.

Naar ThinkVision P27u
picture-of-lenovo-laptop

Lenovo ThinkPad E495

De ThinkPad E495 heeft intelligente en krachtige AMD-processors en de legendarische duurzaamheid van ThinkPad. De afzonderlijke TPM-chip en biometrische vingerafdruklezer (optioneel) helpen je gegevens te beveiligen. Met meerdere poorten wordt multitasken eenvoudig. Met het dubbele opslagstation en het FHD-beeldscherm is de stijlvolle E495 de perfecte keus voor zakelijke professionals die veel onderweg zijn.

Naar ThinkPad E495
picture-of-lenovo-thinkcentre

Lenovo ThinkCentre M920s 10SJ

Geef uw bedrijf een voorsprong met de ThinkCentre M920 SFF. Deze desktop van bescheiden afmetingen werkt met Intel®-processors van de laatste generatie en een zeer responsief geheugen voor het verwerken van omvangrijke bestanden en apps. Verhoog uw productiviteit met een reeks supersnelle USB-poorten. En dankzij de ingebouwde geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zijn uw gegevens en hardware veilig en is er meer ruimte voor focus op uw bedrijf.

Naar ThinkCentre M920s 10SJ