Durf te proberen, durf opnieuw te doen

Wees tegelijkertijd bereid om te heroverwegen. Aangezien de technische ontwikkeling zo snel gaat, is het van doorslaggevend belang om nieuwe techniek te durven proberen en om vervolgens opnieuw te kiezen wanneer de omstandigheden veranderen.

picture-of-lenovo-v330

Lenovo V330-15IKB 81AX
Core i7 8GB 256GB SSD 15.6"

Dankzij het gestroomlijnde ontwerp met veel vermogen en een fraaie metalen constructie is de ThinkPad E590 de ideale laptop voor professionals die technologie serieus nemen. Dit zakelijke apparaat levert krachtige prestaties dankzij de nieuwste CPU's van Intel®, optionele dubbele opslagstations en een afzonderlijke grafische kaart van AMD. Bovendien houden robuuste beveiligingsfuncties je belangrijke gegevens veilig.

Naar product Alle Lenovo producten
picture-of-lenovo-thinkpad-e590

Lenovo Thinkpad E590
Core i5 16GB 512GB SSD 15.6"

De stijlvolle en betrouwbare V330 15-inch laptop is prijsbewust zonder concessies te doen aan prestaties en helpt je te concentreren op het runnen van een succesvol bedrijf. Krachtige Intel®-technologie houdt je productiviteit op peil. Hij is geoptimaliseerd voor beveiliging, flexibiliteit en betrouwbaarheid waardoor de druk op het IT-team afneemt. Met deze laptop voor no-nonsense zakelijke professionals maak je indruk met je werk.

Naar product Alle Lenovo producten
picture-of-ThinkCentre-m720q

Lenovo ThinkCentre M720q 10T7
Core i5 8GB 256GB SSD

De ThinkCentre M720 Tiny laat de meeste desktopcomputers ver achter zich als het om de prijs en de afmetingen gaat. Snel, responsief, veelzijdig en voorzien van Intel® processors van de 8e generatie,’met geheugen en opslag van de volgende generatie. Aan de naam zie je het niet af, maar deze compacte pc levert niet alleen topprestaties maar is ook veilig, betrouwbaar en zuinig.

Naar product Alle Lenovo producten