Lenovo-oplossingen leveren jou tijd op

Als je de productiviteit van je personeel en de werknemerservaring wilt verbeteren, is technologie van cruciaal belang. De nieuwste generatie werknemers heeft de juiste technologie nodig met de juiste functies om productief te zijn en zich tevreden te voelen met hun werk. Maar hoe definiëren we ‘de juiste technologie’ voor het MKB?

In deze oplossingshandleiding laten we je zien hoe Lenovo-oplossingen voor het MKB je helpt om tijd te besparen, de focus te leggen op het personeel, efficiëntie en productiviteit te verbeteren om uiteindelijk een positieve werknemerservaring te bevorderen Dit betekent dat je kunt kiezen welke technologieën je bedrijf het meest kunnen helpen.

Wat staat productiviteit in de weg? Lenovo raadt Windows 10 Pro voor bedrijven aan. MKB-medewerkers hebben vaak het gevoel dat ze lange to-dolijsten hebben en niet genoeg tijd hebben. Multitasking met verouderde technologie kan ze vertragen. Recente studies tonen aan dat: van de kleine ondernemers geen tijd heeft om zich te concentreren op zichzelf. van de ‘nieuwe werknemers’ (tegenover 21% van de oudere generaties) het gevoel heeft dat ze vaak opgebrand raken op het werk.

Een andere factor is de vele afleidingen waarmee werknemers dagelijks te maken krijgen, wat leidt tot tijdverlies bij kerntaken. Dit is met name kostbaar voor het MKB, waar de middelen nu al vaak zo worden opgerekt.

51%

van de eigenaren van kleine bedrijven heeft geen tijd om zich op zichzelf te concentreren

28%

van de 'nieuwe beroepsbevolking' (versus 21% van de oudere generaties) voelen zich vaak opgebrand op het werk

Afleiding veroorzaakt door het gebruik van verouderde technologie:

Afleiding veroorzaakt door constant schakelen tussen taken:

41%

lange laadtijd en trage bestands-overdracht

300 x

300 x per dag wisselen tussen taken

32%

verouderde software of systeem

23 min

je hebt gemiddeld 23 minuten nodig om weer op een taak te focussen nadat je bent afgeleid

29%

apparaten die crashen of stilstaan

40%

wanneer je tegelijkertijd 3 taken beheert, verlies je 40% van de tijd aan schakelen tussen taken. Dit aantal neemt toe met elke extra taak

Deze cijfers zijn niet onbetekenend. Dergelijke afleidingen leiden elke dag tot meer dan 2 uur productiviteitsverlies - dat is 25% van een 8-urige werkdag!

Technologie kan leiden tot afleiding, maar de ‘juiste technologie’ betekent dat je beschikt over de ideale set technologische functies en mogelijkheden die potentiële afleidingen elimineren en werknemers helpen zich te concentreren op hun taken. Dit bespaart hen tijd op een dag, maakt ze productiever, verbetert de tevredenheid op het werk en uiteindelijk verbetert het de beoordelingen van de werknemerservaring (WE) voor jouw organisatie. De juiste technologie helpt je meer tijd te krijgen.


De juiste technologie voor je bedrijf

De ‘juiste' technologie draait niet alleen om het selecteren van het juiste apparaat, maar ook om het versterken van je hele personeelsbestand met slimmere oplossingen die voor hen werken, waardoor een productieve werkdag mogelijk wordt met zo weinig mogelijk afleidingen. Lenovo 's slimmere oplossingen dekken elk gebied van de zakelijke behoeften van het MKB, waaronder: persoonlijke apparaten die zich aanpassen aan verschillende werkstijlen en waar dan ook betrouwbaar en efficiënt presteren samenwerkingsoplossingen voor de moderne werkplek, zodat werknemers verbinding kunnen maken waar ze ook zijn diensten die middelen en de capaciteiten van IT-teams in het MKB vergroten

Persoonlijke apparaten

die zich aanpassen aan verschillende werkstijlen en overal betrouwbaar & efficiënt presteren

Oplossingen

voor de moderne werkplek, zodat medewerkers overal verbinding kunnen maken

Diensten

die een overzicht geeft van de middelen en de capaciteiten van IT-teams in het MKB

Persoonlijke apparaten die je helpen productiever te worden

Productief blijven is moeilijk, waar je ook werkt. Of het nu op kantoor, op afstand of onderweg is, deze manieren van werken stellen hun eigen unieke uitdagingen. Persoonlijke apparaten van Lenovo kunnen je helpen meerdere taken uit te voeren zonder je concentratie te onderbreken. Je vindt in elk product tijdbesparende functies die passen bij de manier waarop je werkt en die uiteindelijk tijd aan je zijde krijgen.