ThinkPad X1 Carbon Gen 8, combineert uitstekende prestaties met mobiliteit

De X1 Carbon van 14" van de 8e generatie is een van de eerste laptops met een mobiliteitscertificering van Intel® en biedt geweldige prestaties onderweg met een batterij die lang meegaat, eersteklas verbinding en snellaadtechnologie. Geniet van geavanceerde beveiligingsopties, een verbeterd geluid en een schitterend beeldscherm. Deze legendarische laptop combineert schitterende details, duurzaamheid en kracht en levert daardoor ultieme prestaties.

Naar alle Lenovo X1 ThinkPads
picture-of-lenovo-laptop

Lenovo ThinkPad P15, veelzijdige kracht

De ThinkPad® P15 biedt een optimale combinatie van kracht en mobiliteit en is daardoor een van Lenovo's populairste mobile workstations. De P15 is voorzien van de nieuwste Intel® Xeon®- of Intel® Core™-processor van de 10e generatie en ondersteuning voor de extreem krachtige NVIDIA® Quadro RTX™ 5000 voor de allerbeste prestaties. De nieuw ontworpen binnenkant heeft betere thermische eigenschappen en biedt daardoor verbeterde koeling. Dankzij een innovatief, door Lenovo ontwikkeld dochterbord voor de grafische kaart kun je het systeem helemaal aan je workflow aanpassen.

Naar alle Lenovo P15 ThinkPads
picture-of-lenovo-thinkcentre

ThinkCentre M720 Tiny, de compacte PC die een grote indruk maakt

De ThinkCentre M720 Tiny laat de meeste desktopcomputers ver achter zich als het om de prijs en de afmetingen gaat. Snel, responsief, veelzijdig en voorzien van Intel® processors van de 8e generatie, met geheugen en opslag van de volgende generatie. Aan de naam zie je het niet af, maar deze compacte PC levert niet alleen topprestaties maar is ook veilig, betrouwbaar en zuinig.

Naar alle Lenovo ThinkCentre Tiny