picture-of-lenovo-display

Lenovo ThinkCentre M920s 10SJ

Geef uw bedrijf een voorsprong met de ThinkCentre M920 SFF. Deze desktop van bescheiden afmetingen werkt met Intel®-processors van de laatste generatie en een zeer responsief geheugen voor het verwerken van omvangrijke bestanden en apps. Verhoog uw productiviteit met een reeks supersnelle USB-poorten. En dankzij de ingebouwde geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zijn uw gegevens en hardware veilig en is er meer ruimte voor focus op uw bedrijf.

Naar Lenovo ThinkCentre
picture-of-lenovo-laptop

Lenovo V15-IIL 82C5

Beschouw de V15 als je office manager, die je dagelijkse taken efficiënt uitvoert. Je blijft productief terwijl je gegevens worden beschermd. Door het dunnere, kleinere ontwerp en de smalle zijranden ziet je laptop er professioneel uit, achter je bureau of waar je ook werkt.

Naar Lenovo V15-IIL 82C5
picture-of-lenovo-thinkcentre

Lenovo ThinkBook 15-IIL 20SM

De ThinkBook 15" draait op Windows 10 Pro met een Intel® Core™-processor van maximaal de 10e generatie en combineert krachtige prestaties met intuïtieve, tijdbesparende functies. Doordat deze zakelijke 15"-laptop is gemaakt met oog voor beveiliging, betrouwbaarheid en duurzaamheid, kun je hiermee overal in het volste vertrouwen werken. Beschikbare opties zijn Intel® Optane™-geheugen, wifi 6 en een aparte grafische kaart.

Naar Lenovo ThinkBook