Hi, U gebruikt een oude browser. Als u alle functies van onze website wilt gebruiken, raden we u aan een andere browser te gebruiken om ons te bezoeken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

Artikelen voor het perfecte thuiskantoor

Vindt u het moeilijk om productief te zijn als u thuis werkt? Hier geven we u tips en inspiratie om u te helpen uw kantoor thuis perfect uit te rusten.

Het opzetten van een kantoor thuis klinkt misschien als het makkelijkste ding in de wereld: in het ergste geval kunt u ook aan de keukentafel werken, toch? Maar zo simpel is het nou ook weer niet. Tenminste niet als u langer productief wilt zijn en continuïteit wilt krijgen in uw werk.

Onze beste tip is om een ​​plan te maken en na te denken over hoe uw werkplek moet worden ingericht. Dit is nog niet voordat u begint met opknappen om te investeren in apparatuur. Omdat de ruimte thuis vaak beperkt is, is het belangrijk om een ​​balans te vinden, zodat u genoeg bewegingsruimte hebt om goed te zitten en comfortabel te werken, zonder te veel vloerruimte op te offeren.

De basis bestaat uit een goede bureaustoel en een goed bureau. Dan komen de tools om mee te werken. Hier bespreken we enkele van de belangrijkte tools.

Werkplek

Werkplek

Creëer balans in je digitale leven

Stress wordt vaak gezien als gevolg van digitalisering in onze samenleving. Maar is stress nou echt het gevolg van technologie? En hoe zorg je voor een betere digitale balans in je leven?

31 augustus 2020
Werkplek

De experts geven hun beste tips voor ICT-teams die thuis werken

Zo werkt een ICT-team het beste op afstand. De experts van The Remote Leader Project geven hun vier beste tips.

17 juli 2020
Werkplek

Waar je aan kunt denken als je thuis werkt

Structureer je dag, toon je beschikbaarheid en denk aan het sociale aspect. Onze IT-consultant Fredrik Hansson deelt waar je aan kunt denken wanneer je telewerkt.

16 maart 2020

Naar producten

Naar producten

Naar producten

Naar producten