Thuis een professionele werkplek inrichten

Thuiswerken is niet langer iets voor de korte termijn, maar werkgevers en werknemers moeten het een integraal onderdeel maken van hun zakelijke infrastructuur. Werken vanuit huis gaat nooit meer weg en het wordt echt tijd om er professioneel mee om te gaan.

Het belang van een ergonomische werkplek wordt vaak onderschat als er vanuit huis wordt gewerkt. Een verkeerd ingerichte werkplek kan rug-, nek- en armklachten veroorzaken.

Niet de juiste apparatuur en een slechte ergonomie kunnen je werk beïnvloeden; de workflow wordt onderbroken en je pakt de moeilijkere taken minder snel op. Als thuiswerken een blijvertje is, wordt het tijd om ergonomie serieus te nemen.

Basispakket voor het thuiskantoor

Ons betaalbare basispakket met het absolute minimum van wat je nodig hebt als je lange dagen maakt met Excel-sheets. Een laptopstandaard is onmisbaar voor je nek, of je nu een extra beeldscherm hebt staan of niet. Hetzelfde geldt voor toetsenborden en muizen; werk je met verschillende soorten software (ontwerp, design) dan heb je echt een aparte muis en toetsenbord nodig. We zijn er ook achter gekomen dat de muismat duidelijk een beetje ondergewaardeerd is. Het valt pas op dat je er een had als je hem niet meer hebt.

Het basispakket bevat:

  • Verstelbare laptopstandaard
  • Handig toetsenbord met multimediaknoppen en muis
  • Muismat

Naar het pakket

Premium pakket voor het thuiskantoor

Nu even serieus. De MK540 Advanced is een draadloze toetsenbord- en muiscombinatie die direct vertrouwd aanvoelt en die is ontworpen voor precisie, comfort en betrouwbaarheid. Gebruik hiernaast de Newstar NSLS200-laptopstandaard. Deze is stabiel en in hoogte verstelbaar. Handig, omdat je laptop nu voornamelijk als scherm dienst doet.

Het Premium pakket bevat:

  • Verstelbare en stevige laptophouder
  • Draadloos en ergonomisch plug-and-play toetsenbord en muis
  • Muismat

Naar het pakket

Professioneel pakket voor het thuiskantoor

Pijn in je armen is vervelend en kan afbreuk doen aan het comfort. De Logitech MX Master 3 is een topklasse ergonomische muis met een speciale vormgeving, die overal gemakkelijk op kan worden aangesloten. En met het Logitech-toetsenbord kun je op verschillende apparaten tegelijk werken. Dankzij de premium vormgeving kun je stil typen en hoef je je mobiele apparaten (telefoons en tablets) niet meer op te pakken om erop te werken. De verstelbare Ergotron-laptopstandaard zet je laptop in de meest ergonomische positie voor je nek en ogen. Je kunt hem in de hoogte verstellen, draaien en kantelen.

Het professionele pakket bevat:

  • Draadloze ergonomische muis
  • Toetsenbord voor meerdere apparaten
  • Aanpasbare premium laptopstandaard
  • Muismat

Naar het pakket

Ontdek hier de verschillende pakketten