aI arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-innerdustin-symbol-outerdustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out

Door de huidige situatie kan het op dit moment gebeuren dat leveringen 1-2 dagen langer duren dan normaal
Kijk voor het laatste nieuws op: postnl.nl/corona

Als u groeit, dan groeien wij mee

Laten we samen groeien

Als u groeit, dan groeien wij mee

Laten we samen groeien

Bij Dustin houden we van en vertrouwen we op techniek. Maar we weten dat techniek niet op zichzelf kan staan. Er zijn altijd deskundige mensen voor nodig die begrijpen wat de klant nodig heeft en die bruikbare technische oplossingen aan kunnen dragen. Daarom zijn onze mensen ons belangrijkste kapitaal en voor ons is het belangrijk dat u mede de toekomst van Dustin bepaalt. Eén van onze meest fundamentele waarden is dat we altijd als een team samenwerken. Om succes te behalen, maar ook om plezier te hebben op het werk.

Bij ons wordt u deel van een hongerig team dat vijf landen en ontelbare kennisgebieden omvat. U kunt meedoen en onze zakelijke activiteiten, onze cultuur en onze doelen ontwikkelen. We willen dat u de kans krijgt om u net zo veel te ontwikkelen als wij tijdens de komende reis.​
Wij zijn gevestigd in Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nacka Strand, Zweden.

Zoek uw droombaan bij ons.

Zie alle vacatures

Werk samen

Samen bereiken we meer

”Bij Dustin werken we samen en profiteren we van elkaars kennis en ervaring, zodat we er gezamenlijk een fantastische goede oplossing met mensen en technologie van maken. Door voortdurend verbetersuggesties te maken, helpen we Dustin winstgevender en meer agile te maken en sneller te laten reageren op veranderingen, zowel intern als extern.”

- Erik Liffner, BI Architect & Developer

Win as a team

Er is een uitdrukking die zegt: “culture eats strategy for breakfast”. Dit betekent dat een slimme strategie gemakkelijk kan worden gekopieerd, maar dat een bedrijfscultuur uniek is en gaat over hoe wij als werknemers tegenover elkaar en onze klanten handelen - elke dag, het hele jaar door. Voor ons bij Dustin gaat het om winnen als team, elkaar kunnen vertrouwen en dingen niet onnodig ingewikkeld maken.

Maak het verschil

Stap voor stap voor duurzame IT

Als een toonaangevende online-IT-partner voor producten en diensten willen we bijdragen aan duurzame maatschappelijke ontwikkeling; ecologisch, economisch en sociaal.

Stap voor stap streven we ernaar de impact van onszelf, onze klanten en leveranciers op het klimaat en op mensen te verminderen. We werken naar vijf aandachtsgebieden: verantwoord inkopen en gebruik van resources, minder impact op het klimaat, bedrijfsethiek en anticorruptie, evenals gelijkberechtiging en diversiteit.

Een belangrijk doel voor ons is om de impact op het klimaat te verminderen, we streven ernaar onze CO2-uitstoot tegen 2020 met 40 procent te verminderen. We zullen ook de levensduur, terugname en reparatiegraad van producten verhogen, evenals de hoeveelheid gerecyclede producten die op de markt komen.

Diversiteit en gelijkheid

Wij geloven in ambitieuze doelen en goede voorbeelden om verandering in de praktijk te weeg te brengen. Daarom hebben we onder andere een doelstelling voor de sekseverdeling geïntroduceerd, wat betekent dat er nooit minder dan 40 procent of meer dan 60 procent vrouwen of mannen in het concern als geheel mag zijn.

"We willen een positieve invloed hebben op wat we doen en we willen iedereen de gelegenheid geven die iets met ons te maken heeft."
- Natalia Lopez Casco, Corporate Responsibility Specialist

Ontmoet collega's

På Dustin är inte allting färdigt. Vi är ett levande bolag där du som medarbetare få vara med och utveckla våra affärer, vår kultur och våra mål. Vi växer och utvecklas snabbt just nu. Och vi vill att du ska utvecklas lika mycket som vi på resan framåt. Därför jobbar vi aktivt tillsammans med dig som medarbetare för att löpande sätta mål för hur vi kan utvecklas tillsammans.

Bij ons is het gemakkelijk om nieuwe uitdagingen binnen het bedrijf te vinden. Wij geloven in interne mobiliteit, duidelijke carrièrepaden bepalen en we willen elke medewerker helpen de functie te vinden die bij hem of haar past. We hebben een ondersteunend leiderschap met een duidelijke en open dialoog. Wij geloven ook dat een carrière er op veel verschillende manieren uit kan zien. Niet iedereen wil manager worden. En dat is prima. Er zijn andere manieren om je te ontwikkelen. Maar iedereen moet gezien, gehoord en gewaardeerd worden voor zijn kennis. Samen maken we het werk leuk en elkaar beter.

Ruslan Arakelian, Account Manager

”Voor mij is het familiegevoel kenmerkend voor Dustin. Ik ervaar Dustin als een bescheiden bedrijf waar we voor elkaar zorgen en tips en advies geven als iemand hulp nodig heeft. Iets anders dat ik ervaar is een duidelijke focus op het werk en niet op welke titel je hebt. Dustin groeit en er zijn zeer grote ontwikkelingsgebieden binnen het bedrijf zolang je de wil en de toewijding hebt. Als je ver wilt komen, gaat het om de juiste houding hebben en duidelijk zijn over wat je wilt.”

Tania Rosenstam, Compensation & Benefits

”Ik begon als adviseur bij de receptie in 2003 en na een paar maanden werd me gevraagd of ik wilde beginnen als financieel assistent op de financiële afdeling. Toen ik werd aangenomen, had ik net een leiderschapstraining gevolgd en werd ik al snel een van de eerste groepsmanagers van het bedrijf. Wat ik onderscheidend vind aan Dustin is de energie en de cultuur die er hier is. Ik vind het ook leuk dat je naast je taken ook bij andere zaken betrokken kunt zijn. Ik ben bijvoorbeeld de initiatiefnemer van de groep zich bezig houdt met preventieve zorg. We proberen werknemers aan te moedigen om voor hun gezondheid te zorgen door gesubsidieerde sportschoolkaarten, gezamenlijke hardloopwedstrijden, loopcoaches, yoga en massage aan te bieden, om maar een paar activiteiten te noemen.”

Tomas Drapal, Controller

”Ik vind het leuk dat Dustin een snelgroeiend bedrijf is met een dynamische werkomgeving waar ik voortdurend nieuwe uitdagingen krijg. Ik ben anderhalf jaar geleden in het magazijn van Dustin in Rosersberg gaan werken, maar omdat ik een opleiding op het gebied van financiën heb gevolgd, werd ik aangemoedigd om naar de functie van controller-assistent op de financiële afdeling te solliciteren. Het was mijn huidige groepsmanager die zag dat ik potentieel had en voorstelde dat ik naar de functie zou solliciteren. Tegenwoordig heb ik veel eigen verantwoordelijkheid en meer geavanceerde taken waarbij ik voel dat ik de kans heb om me te ontwikkelen. Maar wat me vooral zo goed doet voelen, zijn mijn collega's die er altijd voor me zijn als ik hulp nodig heb.”

Ontmoet ons

Dustin is een toonaangevende IT-partner die online aanwezig is in Scandinavië en de Benelux. Wij zorgen ervoor dat onze klanten voorop lopen door het aanbieden van de juiste IT-oplossing passend bij hun behoeften.

We bieden circa 255.000 producten en bijbehorende services aan bedrijven, overheidsinstellingen en particulieren aan. Onze omzet in het boekjaar 2019/20 bedroeg ca. SEK 13,2 miljard en iets meer dan 90% van de omzet kwam uit de zakelijke markt.

Dustin heeft meer dan 2300 medewerkers die gepassioneerd zijn en geloven in technologie en de mogelijkheden daarvan. Het bedrijf is sinds 2015 genoteerd aan Nasdaq Stockholm met hoofdkantoor in Nacka Strand, net buiten het centrum van Stockholm.

Vacatures

Welkom bij het bekijken van onze vacatures.

Zie alle vacatures