Hi, U gebruikt een oude browser. Als u alle functies van onze website wilt gebruiken, raden we u aan een andere browser te gebruiken om ons te bezoeken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

Focus is onze manier om terug te geven

Voor u als klant biedt Focus u de mogelijkheid om inzichten van experts op verschillende gebieden te delen. Documentverwerking, mobiele oplossingen en vergaderruimte. De Focus verschuift voortdurend. Welkom bij een diepe duik in de artikelen, handleidingen, video's en klantcases die wij voor u hebben hebben verzameld.

De nieuwste artikelen

Werkplek

Wat u nodig heeft om mobiel te kunnen werken

Veel mensen zeggen dat de vaste werkplek geen toekomst meer heeft. In plaats daarvan werken we thuis, in het café of op een flexplek op kantoor. Deze ontwikkeling heeft geleid tot een grotere interesse voor producten waarmee we overal efficiënt kunnen werken.

27 februari 2020
Werkplek

De enorme mogelijkheden van 5G

Naar verwachting komt het 5G-netwerk later dit jaar beschikbaar in Zweden. Wat betekent dit voor u en wat heeft u nodig als u gebruik wilt maken van het mobiele netwerk van de toekomst?

27 februari 2020

Lees ook

Werkplek

Nieuwe zakelijke laptop nodig? Let op deze 8 punten

Laptops voor kleine en middelgrote bedrijven moeten aan andere eisen voldoen dan consumentenlaptops, vertelt Wil Beerens, Solution Technologist bij Lenovo. Hij adviseert ondernemers bij de koop van een business laptop rekening te houden met de volgende punten.

2 maart 2020
Werkplek

Kies de juiste draagbare computer

Tegenwoordig zijn de alternatieven bij draagbare computers en diverse hybride modellen legio. Met deze driedelige gids willen wij u helpen bij het maken van de juiste keuzes voor de verschillende behoeften in uw organisatie.

26 september 2019
Inspiratie

Bestuur uw computer met uw gedachten – en andere trends in interface

Een muisarm en een tabletnek zijn misschien straks herinneringen als we onze techniek op een nieuwe manier inzetten. Dit zijn vijf trends die een verandering teweeg brengen in hoe wij onze computers en mobiele telefoons in de nabije toekomst gebruiken.

19 september 2019