Bezorgservice PostNL:
• De bezorger geeft aan dat hij / zij in verband met het coronavirus de handterminal niet kan overhandigen
• De bezorger vraagt ​​of hij / zij zelf voor ontvangst mag tekenen namens de ontvanger
• Bij akkoord: de bezorger vraagt ​​om de naam en de laatste drie tekens van zijn / haar ID-bewijs / paspoort / rijbewijs en vult dit in
• Bij geen akkoord: de bezorger geeft de ontvanger aan dat de zending dan retour afzender gaat

door de huidige situatie kan het op dit moment gebeuren dat levering 1-2 dagen langer duurt dan normaalSoftware

Overweegt u nieuwe software te kopen? Dan ben u aan het juiste adres! Op deze pagina vindt u Dustins brede en betaalbare aanbod van goede en goedkope software. We hebben de nieuwste, populairste en beste software van bekende fabrikanten zoals Microsoft, Adobe, Symantec, F-Secure en nog veel meer. Ongeacht of u overweegt een nieuw besturingssysteem te kopen zoals Windows 10 Pro of een goede en goedkope kantoorsoftware zoals Office 365 / Office 2016, wij hebben software die bij u past. Natuurlijk tegen een zeer goede prijs en met snelle levering! Alle producten en meer informatie over onze verschillende vormen van software (licentie, download en doos) zijn te vinden onder elke categorie (zie onderstaande links of links bovenaan deze pagina). Heeft u vragen over ons assortiment software? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Wat is software?

Software is een samenvattend woord voor alle programma's en andere instructies die in een IT-systeem worden gebruikt. Voorbeelden van software zijn het Windows 10 Pro-besturingssysteem en kantoorsoftware zoals Office 365 / Office 2016. Alles van de fabrikant Microsoft. Het tegenovergestelde van software is hardware (of hardware zoals deze ook wordt genoemd) die wordt gedefinieerd als de materiële onderdelen van een IT-systeem. Een voorbeeld van hardware is de grafische kaart in een computer.

Bestsellers