• Contour-Design

Contour Design

Contour Design werd in 1995 opgericht door Steve Wang, die de optimale computermuis ontwikkelde op basis van ergonomisch onderzoek naar computergebruik. Letsel als gevolg van overbelasting, muisarmen en andere muisgerelateerd letsels kunnen worden vermeden met de juiste apparatuur en informatie. Lees meer »

RollerMouse Red

De RollerMouse Red-serie is een reeks intelligente muizen die speciaal voor jouw lichaam zijn ontworpen. Ze bieden ongeëvenaarde nauwkeurigheid, controle en comfort. De RollerMouse Red is gemaakt uit één stuk aluminium, waardoor hij een geheel nieuwe look heeft en extra sterk is. Je verhoogt je efficiëntie en het risico van RSI wordt een stuk minder. 99% van de gebruikers die overstapt naar een gecentreerde muis, ervaart verlichting in de polsen, elleboog, nek en schouders. Als je met meerdere schermen of met CAD werkt, en je behoefte hebt aan je eigen aangepast werkplek, dan is de Red-serie de perfecte keuze. Hoe breder het werkoppervlak, hoe meer het zijwaartse bereik van de aanwijzer automatisch wordt vergroot. Je hebt nog nooit zo prettig op een computer gewerkt.

Bekijk alle RollerMouse Red-modellen

RollerMouse Free3

Dit is hét hulpmiddel voor mensen die regelmatig van werkplek wisselen. De Free3 is beschikbaar met een draadloze of USB-verbinding en heeft twee nieuwe knoppen voor vooruit en achteruit, die geschikt zijn voor de meeste browsers. Hij klikt ook een stuk zachter en hij heeft een stevige bodemplaat van aluminium, zodat je nog lekkerder kunt werken. Dit hulpmiddel wordt onderdeel van je workflow, in plaats van dat het je tegenwerkt.

Bekijk alle RollerMouse Free3-modellen

RollerMouse Pro3

De RollerMouse Pro3 is ontwikkeld voor taken met veel repeterende handelingen. Hij zorgt voor een prettige en ergonomisch correcte werkhouding met extra comfort voor gebruikers met grotere handen of lange vingers. De zachte kern van de handsteun lijkt op geheugenschuim en wordt omhuld door duurzaam kunstleer. Je handen en onderarmen krijgen zachte ondersteuning, terwijl de druk over een groter oppervlak wordt verdeeld.

Bekijk alle RollerMouse Pro3-modellen

Unimouse

De Unimouse is een revolutionaire verticale computermuis, ontworpen voor dagelijks gebruik. Hij is volledig verstelbaar in vier naadloze stappen, zodat je eenvoudig de meest comfortabele houding kunt vinden. Je kunt de positie van je hand gemakkelijk aanpassen tijdens het werk, zodat u verschillende spieren blijft gebruiken en je voorkomt dat je lichaam gebukt gaat onder statische belasting. De Unimouse is ideaal als je muisgerelateerde aandoeningen aan je onderarmen hebt of wilt voorkomen, maar je een centrale besturing met rollen niet ziet zitten.

Bekijk alle Unimouse-modellen

Accessoires

Contour Design

Contour Design werd in 1995 opgericht door Steve Wang, die de optimale computermuis ontwikkelde op basis van ergonomisch onderzoek naar computergebruik.

Letsel als gevolg van overbelasting, muisarmen en andere muisgerelateerd letsels kunnen worden vermeden met de juiste apparatuur en informatie.

Contour Design ontwikkelt kwaliteitsproducten waarmee mensen veilig op hun computers kunnen werken zonder het risico van fysieke pijn of letsel.