Een nieuwe naam van de laptopexperts

Wij zijn dynabook – een nieuw merk dat gebaseerd is op de beste businesslaptops van Toshiba. Ultramobiele laptops voor iedereen. Bij dynabook beschikken we over 30 jaar ervaring en expertise.

Wij combineren kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid en innovatie om nog sneller te groeien. En dankzij onze technologie groei jij met ons mee. dynabook wil bedrijven en hun medewerkers voorzien van mobiele apparaten die hen helpen om het maximale uit hun werkdag te halen. Elegante laptops die voldoen aan iedere zakelijke behoefte.

Een betere toekomst bouwen voor je bedrijf

IT is voortdurend in ontwikkeling en de ingenieurs van dynabook lopen altijd voorop. Ze gebruiken de nieuwste technologieën om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor bedrijven in iedere sector. Met nieuwe ideeën voor computers tot en met IoT-apparaten willen wij onze klanten helpen met hun digitale transformatie.

Satellite Pro

Een betaalbare sprong in de toekomst. Kies uit een breed aanbod van betrouwbare apparaten met een schermgrootte van 13,3 "tot 15,6". Elk Satellite Pro-model biedt meer dan voldoende kracht, betrouwbaarheid en gebruiksgemak om met iedere zakelijke situatie om te gaan.

Portégé - de ultieme mobiele werkplek

Lichte laptop. Krachtige prestaties. Onze meest exclusieve modellen. Speciaal ontwikkeld voor en getest onder de meest extreme omstandigheden, om onze gebruikers maximale veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid te bieden. En dat in een slank, ultralicht en stijlvol ontwerp - dat noemen wij 'intelligent engineering'.

Tecra - gemaakt om te werken

Ontworpen voor professionals. Maximale betrouwbaarheid in een mooie verpakking. Slank, duurzaam en ontworpen voor maximale productiviteit, betrouwbaarheid en veiligheid. HALT (Highly Accelerated Life Test) maken dat deze computers geschikt zijn voor moderne gebruikers die altijd onderweg zijn.

Accessoires