HPE Aruba

Aruba maakt sinds 2015 deel uit van Hewlett Packard Enterprise en biedt hoogtechnologische netwerkoplossingen die in de eerste plaats zijn gericht op kleine en middelgrote bedrijven.

Aruba werd onlangs door onderzoeksbureau Gartner voor het 13e opeenvolgende jaar benoemd tot marktleider in bekabelde en draadloze netwerken. Het bedrijf behaalt meestal de hoogste ranking in gebruikerstests.

Een geweldige oplossing voor kleinere bedrijven

Instant On zijn de nieuwe toegangspunten van Aruba, ontworpen om te voldoen aan zowel de huidige als toekomstige behoeften van bedrijven met maximaal 100 werknemers. De Instant On-familie bouwt voort op de lange ervaring van Aruba in bedrijfsnetwerken en biedt snelle, betrouwbare en veilige wifi.


De betaalbare toegangspunten zijn ontworpen voor bedrijven die willen groeien en een uitzonderlijke draadloze verbinding bieden die zowel eenvoudig te installeren als te beheren is. Met 1 jaar garantie en geen verborgen kosten, kunt u met een gerust hart Instant On kiezen. Telefonische ondersteuning is 90 dagen gratis en chatondersteuning gedurende het eerste jaar gratis.

Ga vandaag al aan de slag

  • Eenvoudig te installeren en beheren
  • Ingebouwde beveiliging
  • Kosteneffectief

Aruba central

Aruba Central is een cloudgebaseerde managementtool (monitoring- en beheertool) voor netwerkoplossingen die binnen de kortste keren zijn geïnstalleerd. Uw apparaten worden automatisch geconfigureerd, waardoor de werklast van het handmatig toevoegen van apparaten per apparaat wordt verminderd. De intuïtieve dashboards maken het eenvoudig om te monitoren en problemen op te lossen.


Beheer zowel toegangspunten, routers en schakelaars door de cloud, 24 uur per dag. Altijd met volledige toegang, zichtbaarheid en controle. Met behulp van een aangepast bedrijfsportaal hebben uw gasten eenvoudig toegang tot uw netwerk. Of het nu gaat om een of meer sites die worden beheerd, de cloudoplossing werkt krachtig en pijnloos.


Naast het beheer zelf, kunt u de ingebouwde analysetool gebruiken om het netwerk te analyseren, een betere gebruiksvriendelijkheid te creëren en waardevolle zakelijke inzichten te verkrijgen. Inzichten die op hun beurt kunnen worden gebruikt om slimmere beslissingen te nemen en inkomsten te genereren.

Eenvoudig te configureren en veilige WiFi-oplossingen

Aruba Instant is een eenvoudig te configureren en veilige WiFi-oplossing met gegarandeerde uptime die uw budget niet overschrijdt. De netwerkoplossing is geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven met meerdere kantoren.


Met volledig inzicht in het netwerk kunt u zien wat klanten doen en waar ze zijn, prestaties garanderen en de gebruikerservaring verbeteren. Het is eenvoudig om het netwerk op of neer te schalen en het slimme licentiebeheer te beheren. U kunt het netwerk altijd beheren, op uw computer of mobiel, waar u ook bent. Bovendien heeft u geen onderhoud van hardware en software nodig en heeft u toegang tot lokaal beheer als de cloudverbinding mislukt, iets wat uniek is voor Aruba.


  • Deskundige hulp bij het ontwerpen van een netwerk dat aan uw behoeften voldoet
  • Altijd verbonden met monitoring en ondersteuning
  • Eenvoudig op en neer te schalen