HPE Aruba

Aruba maakt sinds 2015 deel uit van Hewlett Packard Enterprise en biedt hoogtechnologische netwerkoplossingen die in de eerste plaats zijn gericht op kleine en middelgrote bedrijven.

Aruba werd onlangs door onderzoeksbureau Gartner voor het 13e opeenvolgende jaar benoemd tot marktleider in bekabelde en draadloze netwerken. Het bedrijf behaalt meestal de hoogste ranking in gebruikerstests.

Een geweldige oplossing voor kleinere bedrijven

Instant On zijn de nieuwe toegangspunten van Aruba, ontworpen om te voldoen aan zowel de huidige als toekomstige behoeften van bedrijven met maximaal 100 werknemers. De Instant On-familie bouwt voort op de lange ervaring van Aruba in bedrijfsnetwerken en biedt snelle, betrouwbare en veilige wifi.


De betaalbare toegangspunten zijn ontworpen voor bedrijven die willen groeien en een uitzonderlijke draadloze verbinding bieden die zowel eenvoudig te installeren als te beheren is. Met 1 jaar garantie en geen verborgen kosten, kunt u met een gerust hart Instant On kiezen. Telefonische ondersteuning is 90 dagen gratis en chatondersteuning gedurende het eerste jaar gratis.

Ga vandaag al aan de slag

  • Eenvoudig te installeren en beheren
  • Ingebouwde beveiliging
  • Kosteneffectief