Lexmark

De oorsprong van Lexmark vindt zich in de keuze van IBM begin jaren negentig om de printerafdeling te verkopen. Tot op de dag van vandaag profiteert Lexmark van de enorme kennis die IBM heeft vergaard. Met die kennis in het achterhoofd is Lexmark erin geslaagd een van 's werelds toonaangevende printerfabrikanten te worden.

Lees meer »

Multifunctionele printers

Lexmark heeft een groot aanbod aan multifunctionele printers voor zowel thuis, het kleine en grote kantoor. Alle printers die u hier vindt, zijn uiterst betrouwbaar en kunnen alles aan wat u wenst of wat de werknemers van uw bedrijf nodig hebben.

Naar produkten

Laserprinters

Bent u op zoek naar een eenvoudige printer die op uw bureau past of een grotere machine die grote volumes kan scannen en afdrukken? Dan bent u bij Lexmark's laserprinters aan het juiste adres, u vindt voor elk wat wils.

Naar produkten

Service 

Elke printer heeft af en toe onderhoud nodig om u de best mogelijke afdruk te geven. Daarom is het een goed idee om een servicecontract af te sluiten met on-site service om de printer in topconditie te houden.

Naar produkten

Accessoires en garanties

Go-line:
Uitstekende waarde, volledige gemoedsrust voor een zeer betaalbare prijs! Dit is een compleet assortiment producten dat zowel apparaten voor thuis, kleine en middelgrote werkgroepen omvat als producten voor grotere werkgroepen. Deze apparaten leveren krachtige prestaties, hoge afdruksnelheden, een professionele uitvoerkwaliteit, een intuïtieve interface en kant-en-klare beveiligingsfuncties.

Go-line service: 4 jaar garantie!
Lexmark biedt standaard 4 jaar garantie met service (na online registratie van product) De 4 jaar garantie dekt gratis 24-uurs online ondersteuning en toegang tot technische hulp per telefoon tijdens kantooruren. Voor uw gemak omvat de garantie ook reparaties, inclusief de kosten van reserveonderdelen.

Naar produkten

Milieu

Lexmark Return Program Cartridges

Verantwoord printen is nog eenvoudiger Return Program Cartridges Cartridges zijn het meest duurzame dat Lexmark te bieden heeft.

Diverse onderdelen en materialen, met inbegrip van kunststoffen en de verpakking, bevatten 100% post-consumer materiaal dat is teruggewonnen via het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma. Deze tonercartridges zijn tevens heel voordelig

Lexmark Cartridge Inzamelprogramma

Een eenvoudige manier om deel te nemen aan de kringloopeconomie We spelen allemaal een belangrijke rol bij het minimaliseren van onze impact op het milieu. Verantwoordelijk zijn hoeft niet moeilijk of nadelig te zijn voor de bedrijfsresultaten dankzij het Lexmark Cartridge Inzamelprogramma (LCCP, Lexmark Cartridge Collection Programme). Door slimme logistieke oplossingen te combineren met service met innovatieve tools kan LCCP u een modern en efficiënt ophaal-, recycle- en hergebruikproces bieden dat perfect aansluit op uw volumes. Naast dat Lexmark de kosten van het ophalen van gebruikte cartridges voor haar rekening neemt, geeft Lexmark u toegang tot een handig en interactief online tool voor het van aanvragen en laten ophalen van de Lexmark recyclingdozen.

Een historisch overzicht van meetbare feiten

• Alle cartridges die door Lexmark verzameld zijn, zijn 100% hergebruikt of gerecycled. Dat betekent: geen stortafval en nul verbranding.

• Vorig jaar hebben Lexmark klanten meer dan 35% van alle verkochte cartridges geretourneerd.

• Sinds 1996 heeft Lexmark meer dan
19 miljoen kilogram teruggewonnen cartridgemateriaal hergebruikt.

• 1 op de 3 cartridges die zijn ingezameld, worden hergebruikt voor de productie van een Lexmark Corporate cartridge.

• Nieuwe cartridges van Lexmark bevatten tot 28% post-consumer gerecycled (PCR) kunststofmateriaal.

Uitgebreide beveiliging van Lexmark

Onbeveiligd afdrukken betekent een onbeveiligde IT-omgeving. Lexmark's veelomvattende benadering van productbeveiliging richt zich op het volledige spectrum van bedreigingen in de complexe zakelijke informatie-omgevingen van vandaag de dag. Als uw afdrukinfrastructuur onderaan staat op de lijst met beveiligingstaken van uw netwerk kunt u in de problemen raken. U hebt wellicht te maken met dringender beveiligingsproblemen en als het gaat om papieren documenten, kan het een hele uitdaging zijn om het evenwicht te bewaren tussen beveiliging en productiviteit. Maar uitstel kan rampzalige gevolgen hebben. Elke dag dat u een verouderde verzameling uitvoerapparaten van verschillende fabrikanten gebruikt, neemt de kans op incidenten toe.

Onderzoek van Quocirca wijst uit dat afdrukbeveiliging een lage prioriteit heeft bij ondernemingen, hoewel meer dan 60% toegeeft dat ze te maken hebben gehad met een gegevensinbreuk in hun afdrukomgeving.

Lexmark kan u helpen. Een veilige brug bouwen tussen digitale en papieren informatie vormt de kern van wat we doen. Wij bezitten kerntechnologie voor services, oplossingen, hardware en firmware om naadloze verbindingen te maken en veiligheidsrisico's te beperken bij alle stappen, van de documenten zelf tot de apparaten, het netwerk en alles ertussen.

Bouwstenen van veilige toegang Vereist uw organisatie aanmelding om toegang te krijgen tot een netwerkprinter? Verrassend genoeg is dat vaak niet het geval. Functies voor veilige toegang in Lexmark producten zorgen ervoor dat alleen geverifieerde en bevoegde gebruikers kunnen werken met gevoelige, waardevolle en beveiligde informatie. De identiteit van gebruikers kan eenvoudig worden geverifieerd via Active Directory-integratie, aanmelding via het netwerk of met een badge of zelfs met tweeledige verificatie. Door gebruik te maken van dergelijke ingebouwde technieken, vereenvoudigt u zowel de implementatie als het afdwingen van voorgedefinieerde toegangscontroles voor gebruikers.

Security-video-thumbnail

Het verhaal achter uitgebreide beveiliging
Bij Lexmark vormt beveiliging een integraal onderdeel van al onze producten omdat we u willen helpen niet alleen een productievere, maar ook een veiligere omgeving te creëren voor uw bedrijf. Zorg ervoor dat uw printerpark niet kan worden gehackt. Correct geconfigureerde netwerkbeveiliging die allerlei voorzieningen ondersteunt kan Lexmark apparaten beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Van het uitschakelen van onnodige functies tot het vergrendelen van apparaatinterfaces en het beveiligen van de gegevens die ze bevatten: Lexmark apparaten bieden allerlei ingebouwde functies om u te helpen een apparaat te beschermen tegen aanvallen. Dit vormt een krachtige manier om netwerkinterfaces te beveiligen tegen kwaadwillende gebruikers.

Veilig beheer op afstand biedt uiteenlopende hulpmiddelen en mogelijkheden om een apparatenpark met netwerklaserprinters en multifunctionele producten effectief te beheren. U kunt apparaatbeheer beperken tot bevoegd personeel en uw apparaatinstellingen beveiligen met een combinatie van strikte toegangsrechten voor apparaten, logbestanden, digitaal ondertekende firmware-upgrades, certificaatbeheer, HTTPS, SNMPv3 en beveiligd wachtwoordherstel.

Zorgvuldig ontworpen vasteschijfbeveiliging zorgt ervoor dat printers en multifunctionele producten van Lexmark met een ingebouwde vaste schijf de geheimen van uw organisatie niet prijsgeven. Dit beschermende schild vergroot de beveiliging van de gegevens die zijn opgeslagen op de vaste schijf en helpt voorkomen dat kwaadwillende gebruikers toegang krijgen tot vertrouwelijke gegevens.

Lexmark

De oorsprong van Lexmark vindt zich in de keuze van IBM begin jaren negentig om de printerafdeling te verkopen. In april 2016 vond er overname plaats van een consortium van investeerders onder leiding van Apex Technology Co., Ltd. (Apex) en PAG Asia Capital (PAG). Tot op de dag van vandaag profiteert Lexmark van de enorme kennis die IBM heeft vergaard. Met die kennis in het achterhoofd is Lexmark erin geslaagd een van 's werelds toonaangevende printerfabrikanten te worden, en tegenwoordig zijn Lexmark-printers in meer dan 170 landen te vinden.

Het bedrijf heeft er ook voor gekozen om onderweg verschillende technologie bedrijven over te nemen of een partnership te starten om zo het portfolio uit te breiden. Zo kan Lexmark met haar softwareoplossingen iedere klant op maat bedienen Dit betekent dat Lexmark vandaag de dag zich bezighoudt met helpen van bedrijven en consumenten over de hele wereld op het gebied van document management Lexmark levert laserprintsystemen uiteenlopend om te gebruiken voor thuis tot uitgebreide geautomatiseerde printparken. Als u meer wilt weten over welke printers het beste bij uw situatie passen, neem dan gerust contact op met onze experts.