Logitech ergotron logo

Ergotron en Logitech

Continue afwisseling tussen thuis en kantoor

Een van de meest voor de hand liggende veranderingen in het werk van vandaag is onze werkplek. We hebben het niet over een tijdelijke thuiswerkplek, maar over een continue afwisseling tussen thuis en kantoor; voor de één betekent dit 2 dagen thuis en 3 dagen op kantoor, voor de ander 1 dag op kantoor en 4 dagen thuis. Op basis hiervan kan je het beste bepalen of je behoefte hebt aan een vaste werkplek, of aan middelen om mobiel(er) te kunnen werken. Wat je behoefte op dit gebied ook is, op deze pagina vind je populaire producten die je daarin tegemoet komen.

Kantoorwerkplek

Wanneer medewerkers weer meer of vast op kantoor werken betekent dit niet dat de manier van werken als vanouds is. Veel medewerkers willen mobieler kunnen werken om ook thuis door te werken wanneer dat uitkomt. Maar de middelen om gelijktijdig contact te hebben met medewerkers buiten kantoor zijn belangrijker dan voorheen.

Thuiswerkplek

Wanneer je voornamelijk of volledig vanuit huis werkt, brengt dat na verloop van tijd nieuwe uitdagingen met zich mee. Of je nu vanuit de woonkamer, slaapkamer of zolderkamer werkt, thuiswerken wordt makkelijker en aangenamer met de juiste middelen.

Hybride werkplek

Afwisselend thuis en op kantoor werken betekent dat je plaatsonafhankelijk wilt werken. Je wilt dat jouw werkplek(ken) op voorhand al zijn ingericht om je hierin tegemoet te komen, maar vooral ook thuis niet te veel ruimte innemen. Met deze producten ben je binnen enkele seconden opgestart, waar je ook werkt.