• Logitech
Logitech Business Executive Profile

Wat is Logi Bolt?

Logi Bolt is Logitech's nieuwe standaard voor draadloze verbindingen. In een wereld van overbelaste draadloze omgevingen, veranderende compatibiliteitsvereisten en steeds hogere veiligheidsverwachtingen biedt Logi Bolt uitkomst voor mensen die dagelijks gebruik (willen) maken van draadloze producten. Logi Bolt is ontworpen om compatibel te zijn met de meeste commerciële besturingssystemen (OS) bij aansluiting op Logi Bolt USB-ontvangers, waaronder Windows®, macOS®®, Chrome OS ®™ en Linux®®.

Maak op twee manieren verbinding

Als het op het gebruik van draadloze producten aankomt, willen gebruikers de vrijheid en het gemak voelen om draadloze verbinding te maken zoals zij dat willen. Met Logi Bolt weet je zeker dat de verbindingen altijd betrouwbaar en veilig zijn. Gebruikers kunnen op twee manieren verbinding maken: via Bluetooth of via de kleine USB-ontvanger om zodoende een FIPS-beveiligde verbinding te bewerksteligen, zelfs in omgevingen met veel draadloos verkeer.

Flexibiliteit met plug-and-play

Logi Bolt-producten zijn in de fabriek vooraf al verbonden met hun Logi Bolt USB-ontvangers, wat de installatie tot een echte plug-and-play-ervaring maakt waar geen verdere ondersteuning bij nodig is. Bovendien kunnen mensen maximaal zes Logi Bolt draadloze muizen en toetsenborden koppelen aan een enkele Logi Bolt USB-ontvanger - waardoor waardevolle ruimte op de USB-poort wordt bespaard en het niet meer nodig is om muizen en toetsenborden van werkplek naar werkplek te verplaatsen.