aI airplane arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up arrows availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-inner dustin-symbol-outer dustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention info it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out
Logitech logo

Logitech

Logitech is gericht op innovatie en kwaliteit en ontwikkelt randapparatuur om mensen te helpen genieten van een betere ervaring in de digitale wereld. Het bedrijf begon in 1981 met muizen, die (op dat moment nieuw) een intuïtieve manier boden om de computer te gebruiken. Ze werden wereldleiders in computermuizen en hebben de muis op tientallen verschillende manieren opnieuw uitgevonden om te voldoen aan de snel evoluerende behoeften van pc's en laptops.

work better solutions banner

Oplossingen voor een betere werkplek

Tegenwoordig werkt iedereen overal. En dus hebben we tools nodig die zich aanpassen aan verschillende gebruikers, werkplekken en functies. Dit stelt ook hoge eisen aan onze it-omgeving. En het zorgt voor ingewikkelde uitdagingen: van beveiliging en connectiviteit tot werkplektools en bedrijfscontinuïteit. Onze krachtige en eenvoudig te implementeren oplossingen voor videogesprekken zijn ontworpen voor iedere werkomgeving en elke organisatie. Je teams zijn productiever en succesvoller, op kantoor, thuis en waar ze ook werken.

work better solutions banner

Work better

Slimmere tools. Betere prestaties

Het moderne werken heeft tools nodig waarmee teams optimaal kunnen presteren. Maar naarmate onze bureaus steeds voller komen te staan met steeds meer schermen en apparaten die allemaal een ander platform gebruiken, kunnen connectiviteit en een optimale werkplekinrichting echt problematisch worden.

Onze muizen, toetsenborden en webcams gaan deze uitdaging aan! Ons assortiment van voornamelijk draadloze precisietools is ontworpen om de prestaties van gebruikers te verhogen en het ruimtegebruik te optimaliseren. En de software van logitech maakt innovatieve functies mogelijk, bijvoorbeeld de mogelijkheid om meerdere apparaten en applicaties aan te sturen en je productiviteit tot een heel nieuw niveau te tillen. Deze producten zijn geselecteerd om de productiviteit van je teams te verhogen. En dat is een enorme vooruitgang voor je werkplek.

work healthier solutions banner

Work healthier

Ergonomische muizen en toetsenborden voor gebruikers die comfort willen, zonder dat dit ten koste gaat van hun prestaties. Medewerkers besteden steeds meer tijd aan repetitieve taken op digitale apparaten, wat kan leiden tot verhoogde spierspanning, blessures en over het algemeen een negatieve invloed op de productiviteit. Door de extra aandacht voor digitaal welzijn vragen steeds meer gebruikers om ergonomische tools die pijn of ongemakken verlichten.

De producten uit onze ergo-serie gaan nog veel verder. Ze zijn ontworpen op basis van de criteria van vooraanstaande ergonomen en worden getest in ons speciale ergo lab. Het is wetenschappelijk bewezen dat deze producten de belangrijkste spieractiviteit verminderen en je werkhouding en -comfort verbeteren. En dat zonder je prestaties te beïnvloeden.

work together solutions banner

Work together

Toonaangevende oplossingen voor teams die samenwerken vanaf hun bureau of vanuit een vergaderruimte. Door de ingrijpende veranderingen in de manier waarop wij werken – en de directe noodzaak voor teams op uiteenlopende locaties om op ieder moment effectief samen te werken – zijn videogesprekken een essentieel onderdeel van veel bedrijven geworden. Van krappe ruimtes tot gedeelde bureaus en werkplekken om thuis te werken – elk team heeft een videoverbinding nodig om op ieder moment samen te kunnen werken.

Met onze betaalbare oplossingen krijgt elke werkplek toegang tot video. Of je team nu op kantoor zit, thuis werkt of een combinatie hiervan, onze tools hebben een ongeëvenaarde audiovisuele kwaliteit en zijn voorzien van slimme en gebruiksvriendeijke software. En ze zijn compatibel met het videoplatform dat jij gebruikt.

work remote solutions banner

Work remote

Krachtige productiviteits- en samenwerkingstools voor teams – thuis en onderweg. Steeds meer mensen werken tegenwoordig op afstand. En naarmate je medewerkers meer tijd thuis of onderweg doorbrengen, hebben ze tools nodig die hen in staat stellen om net zo productief te zijn als op kantoor. Omdat elke medewerker en werkplek uniek is, hebben ze bovendien oplossingen nodig die zijn afgestemd op hun individuele behoeften.

Onze oplossingen voor werken op afstand bestaan uit innovatieve producten die draadloos, eenvoudig aan te sluiten en intuïtief zijn. Van krachtige desktops die het kantoorleven in huis halen tot lichte en duurzame series met uitgebreide functionaliteit voor laptop- en tabletgebruikers die vaak onderweg zijn.