Voorkom én verhelp computer gerelateerde pijnklachten aan de armen, nek en/of schouder (KANS).

Wij, en veel ergonomen en fysiotherapeuten, weten inmiddels dat pijn achter de computer (KANS - ook wel bekend als RSI) voorkomen én verholpen kan worden. De Zweedse uitvinder Rolf Strömberg ontwierp de eerste Mousetrapper in 1994. Door het bewezen succes van deze centrale muis is Mousetrapper intussen de marktleider in Scandinavië op het gebied van ergonomische computermuizen. Mousetrappers zijn internationaal beschikbaar en een absolute aanrader voor iedereen die tijdens computerwerk last heeft van pijn aan de armen, nek en/of schouders.

Design is belangrijk. Een stijlvol en mooi ontworpen product zorgt ervoor dat we het willen gebruiken. Een functioneel design maakt het product gebruiksvriendelijker. Mousetrapper besteed veel aandacht aan beide en streeft er naar om haar producten zo esthetisch mogelijk te maken, zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit.

Probeer Mousetrapper - samen kunnen we de pijn verslaan!

Mousetrapper products

Alle Mousetrappers, behalve de Lite, hebben een aantal functietoetsen die u zelf kunt programmeren. Download de software MT Keys software en wijzig eenvoudig de functies zoals; knippen/plakken, links/recht klikken, scrollen, in- & uitzoomen, standaard teksten en gebruikersprofielen. MT Keys is geschikt voor Mac en PC. De Advance 2.0 is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen met stijlvolle accentkleuren in wit, blauw of koraalrood. De Alpha combineert het gemak van een ergonomische centrale muis met een geïntegreerd toetsenbord. Werkt u veel met een laptop of tablet en bent u regelmatig onderweg? Met de Alpha en een bijpassende Mousetrapper laptop/tablet standaard bent u er zeker van dat u altijd ergonomisch verantwoord kunt werken. De Flexibel is een kleine centrale muis die u met een compact toetsenbord kunt gebruiken.

Mousetrapper is het muis-alternatief dat pijnklachten aan de armen, nek en/of schouders (KANS), die kunnen optreden bij het gebruik van een conventionele muis, voorkomt én verhelpt. De Mousetrapper wordt recht voor het toetsenbord geplaatst, waardoor uw armen dicht bij uw lichaam en uw handen dicht bij het toetsenbord blijven en bevordert hiermee een ergonomisch gezonde werkhouding.