Go faster

Netgear werd in 1996 in de Verenigde Staten opgericht met een doel voor ogen; om krachtige netwerkproducten te ontwikkelen voor kleine en middelgrote bedrijven en particulieren. Dat doel is iets waar Netgear echt in is geslaagd, omdat ze tegenwoordig een van de grootste fabrikanten op die markt zijn.

Heeft u een router, een switch of misschien een NAS nodig, overweeg dan zeker een product van Netgear. Vooral als u op zoek bent naar iets eenvoudigs voor het kleinere bedrijf.

10-Gigabit Smart Managed Switch Serie

Als toonaangevende leverancier van netwerkapparatuur voor kleine bedrijven begrijpt Netgear het belang van betrouwbare netwerken die topprestaties leveren. Vanwege de enorme groei van virtualisatie, cloudbased diensten en applicaties zoals VoIP, videostreaming en IP-monitoring moeten mkb-netwerken tegenwoordig niet alleen betrouwbaar, maar ook razendsnel zijn. De 10-Gigabit Smart Managed Switch-serie van Netgear biedt hiervoor de juiste oplossing. Hij levert niet-blokkerende 10-Gigabit bandbreedte tegen aantrekkelijke kosten.


Web Managed Click Switches

Alle Web Managed Click Switches zijn voorzien van een innovatieve en flexibele bevestigingsbeugel. Hierdoor kunnen ze eenvoudig verticaal of horizontaal, plat of haaks, op een muur, onder een bureau of op een stang worden gemonteerd en kunt u uw poorten plaatsen waar u ze nodig heeft.

Alle Smart Managed Switches en Web Managed Click Switches

Access points

De draadloze access points van Netgear bieden uitstekende veiligheid, onovertroffen betrouwbaarheid en topprestaties en voldoen daarmee aan de vele eisen van het bedrijfsleven. Ze zijn dual band, hebben PoE, meerdere SSID's en een complete set-up voor bedrijfsmatige functies.

Alle Acces points

Orbi

U krijgt betere WiFi. Overal.

Geen dode zones meer boven, geen slechte verbindingen meer dankzij muren, maar gewoon WiFi, overal. Het Orbi WiFi-systeem bestrijkt ruim 350 m2 en heeft geen last van barrières zoals muren, trappen en duren. Meer bereik nodig? Voeg gewoon een Orbi-satelliet toe om het bereik van uw WiFi te vergroten.

Alle Orbi WiFi-systemen

WiFi-Routers

De allerbeste. De allersnelste. WiFi voor alle behoeften.

Netgear heeft altijd voorop gelopen op het gebied van draadloze netwerktechnologie en was één van de eerste bedrijven die een N-router en zelfs een AC-router wisten te lanceren. Netgear was tevens degene die de range extender uitvond. In veel huizen staan tegenwoordig meerdere apparaten waarvoor een krachtig en betrouwbaar WiFi-signaal nodig is. Netgear heeft een uitgebreid aanbod om aan alle netwerkbehoeften te voldoen.

Alle routers