Voxicon

Wist je dat we bij Dustin een aantal eigen merken hebben?

Het doel van onze eigen merken is om je betaalbare producten van topkwaliteit en betrouwbare leveringen te bieden. De producten zijn bovendien zorgvuldig door ons getest en geselecteerd.

Wij voelen een grote verantwoordelijkheid als het gaat om de vervaardiging van producten en we hebben langetermijnrelaties met onze leveranciers. Meer controle over de productie betekent dat we onze voetafdruk kunnen verkleinen en je tegelijk een duurzaam product kunnen bieden voor een slimmere werkdag.

Voxicon is ons multimediamerk. Het zijn zorgvuldig geselecteerde producten tegen concurrerende prijzen.

Schermen

Het Voxicon assortiment bevat beeldschermen voor iedereen - of je nu graag games speelt, een voordelig beeldscherm voor kantoor zoekt of een 4K-beeldscherm met hoge resolutie wilt. Voor alle beeldschermen geldt dat je veel waar voor je geld krijgt.

Bekijk alle producten

Muizen en toetsenborden

Prettiger werken met een muis van Voxicon. Het assortiment bevat producten voor iedereen, draadloze en bedrade modellen, en natuurlijk betaalbare game-accessoires van topkwaliteit.

Bekijk alle producten

Headsets

De headsets van Voxicon zijn verkrijgbaar in een mono- en stereoversie, afhankelijk van hoeveel contact je met buitenwereld wilt houden tijdens je gesprekken. Ze zijn geoptimaliseerd voor Skype for Business-gesprekken en de gesprekskwaliteit is van topklasse. U kunt het gesprek sturen met een aantal belangrijke knopjes op het snoer: volume, de uitknop van de microfoon en de knop om gesprekken te beantwoorden en te beëindigen. Dankzij de aanpasbare hoofdband en comfortabele oorkussens van immitatieleer/schuimrubber kun je langer praten. De microfoon kan naar boven en beneden worden gedraaid of naar binnen of buiten worden gebogen. U kunt kiezen welk oor u wilt gebruiken, om af te wisselen.

Bekijk alle producten

Koptelefoons

Hier vind je het volledige assortiment koptelefoons van Voxicon. Kies de variant die bij je past, in-ear, over-ear of on-ear past. Met of zonder ruisonderdrukking. Met draad of draadloos.

Bekijk alle producten

Luidsprekers

Neem je muziek overal mee naartoe met met de Bluetooth-luidsprekers van Voxicon - ze passen perfect op je bureau en doen het goed bij de volgende vrijdagmiddagborrel. Het assortiment bestaat uit een diverse kleuren en modellen met een batterijduur van wel tien uur. Alles luidsprekers zijn geschikt voor binnen en buiten. Er bestaat zelfs een volledig waterdicht model.

Bekijk alle producten

Webcams

In het Voxicon-assortiment vind je een reeks betaalbare webcams met een resolutie van HD tot 2K, een USB-aansluiting en een ingebouwde microfoon. Ideaal voor zowel videopresentaties als privégesprekken met familie en vrienden. Je kunt kiezen uit de volgende resoluties: HD, Full HD en 2K.

Bekijk alle producten