Kennisbank

Geïnspireerd door hoe andere bedrijven hun IT-uitdagingen hebben opgelost. Kom meer te weten over slimme oplossingen en blijf op de hoogte van de nieuwste trends. Hier vind u handleidingen, films, interviews en nog veel meer. Welkom bij Kennisbank!

Op zoek naar de perfecte monitor?

Voxicon heeft het perfecte beeldscherm dat u zoekt. Ongeacht welk scherm u kiest, u krijgt echt waar voor uw geld.

19 november 2019

4 bedrijfsmodellen voor de digitale toekomst

Dit zijn vier bedrijfsmodellen die de komende jaren een belangrijke rol zullen spelen in de zakelijke wereld.

30 september 2019

Kies de juiste draagbare computer

Tegenwoordig zijn de alternatieven bij draagbare computers en diverse hybride modellen legio. Met deze driedelige gids willen wij u helpen bij het maken van de juiste keuzes voor de verschillende behoeften in uw organisatie.

26 september 2019

10 interessante feiten over e-mail

Veel mensen gebruiken deze techniek iedere dag en beschouwen het als vanzelfsprekend. Wat weet u eigenlijk over een van ons meest gebruikte werktools? Hier zijn 10 interessante feiten over e-mail.

19 september 2019

Etiquette voor een videovergadering

Een videogesprek bespaart tijd en het milieu. Maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Dit zijn de beste tips van professionals voor een soepel lopende digitale bijeenkomst.

19 september 2019

Bekijk het geheel bij de keuze voor duurzame IT-aankopen

Veel mensen willen een duurzame keuze maken bij IT-aankopen. Wij vroegen de managers duurzaamheid van HP en Dustin wat belangrijk is bij een juiste keuze.

19 september 2019

Bestuur uw computer met uw gedachten – en andere trends in interface

Een muisarm en een tabletnek zijn misschien straks herinneringen als we onze techniek op een nieuwe manier inzetten. Dit zijn vijf trends die een verandering teweeg brengen in hoe wij onze computers en mobiele telefoons in de nabije toekomst gebruiken.

19 september 2019

Zo creëert u een goede vergadercultuur

Vergaderingen kunnen heel erg inspirerend zijn of een verspilling van tijd en energie. Allemaal afhankelijk van de samenwerking tussen de deelnemers. Op deze manier kunt u uw vergaderingen verbeteren.

6 september 2019