Kennisbank

Geïnspireerd door hoe andere bedrijven hun IT-uitdagingen hebben opgelost. Kom meer te weten over slimme oplossingen en blijf op de hoogte van de nieuwste trends. Hier vind u handleidingen, films, interviews en nog veel meer. Welkom bij Kennisbank!

5 technische uitdagingen voor CIO’s - en hoe je die oplost

Je hebt een goede infrastructuur nodig om strategisch te kunnen werken en om het bedrijf te blijven ontwikkelen. Zo zet je die op en voorkom je dat je verstrikt raakt in de techniek.

4 dingen om te digitaliseren

Je kunt niet in één keer je hele bedrijf digitaliseren. Dit zijn vier gebieden om je op te focussen, die snel nut hebben en effectief zijn.

De juiste IT voor bedrijven die groeien

De digitalisatie verloopt steeds sneller. Zorg er dus voor dat je beschikt over een schaalbare IT-oplossing die voortdurend kan worden aangepast aan je behoeften.

Zo kies je het scherm dat bij je past

Een goede monitor is essentieel als je prettig achter je computer wilt zitten. De afgelopen jaren zijn er diverse nieuwe producten op de markt gekomen, waardoor je werk op een computerscherm leuker en comfortabeler is geworden.

We moeten tijd investeren in elkaar

"Zelfs in deze digitale wereld zijn het altijd nog de mensen zelf die bepalen of investeringen slagen of niet," aldus Jonas Hammarberg, Business Coach en Digital Entrepreneur.

Wat gebeurt er wereldwijd in de IT-branche?

Finland geeft de wereld les in AI, het Vaticaan lanceert een digitale rozenkrans met 'click-to-Pray'-functie en Apple Watch is nu groter dan alle Zwitserse horlogemerken bij elkaar. Hier volgen een aantal IT-nieuwtjes.