Kennisbank

Geïnspireerd door hoe andere bedrijven hun IT-uitdagingen hebben opgelost. Kom meer te weten over slimme oplossingen en blijf op de hoogte van de nieuwste trends. Hier vind u handleidingen, films, interviews en nog veel meer. Welkom bij Kennisbank!

Vermijd de valkuilen van digitale vergaderingen

Wanneer meer mensen thuiswerken, kan je bedrijf zo maar effectievere vergaderingen krijgen. Maar dat vergt ook meer planning.

Creëer balans in je digitale leven

Stress wordt vaak gezien als gevolg van digitalisering in onze samenleving. Maar is stress nou echt het gevolg van technologie? En hoe zorg je voor een betere digitale balans in je leven?

De experts geven hun beste tips voor ICT-teams die thuis werken

Zo werkt een ICT-team het beste op afstand. De experts van The Remote Leader Project geven hun vier beste tips.

De eerste stappen op weg naar meer circulaire ICT

De ICT die je kiest heeft meer invloed op het milieu en de samenleving dan je denkt. Dit zijn de belangrijkste dingen om je op te richten als je snel duurzamer en meer circulair wilt worden.

5 programma’s voor videovergaderingen

Er bestaat een overweldigend aantal programma’s voor videovergaderingen. Hier volgt een lijstje met de vijf populairste programma’s en hun belangrijkste functies.

Gids: De definitieve schermgids

Wat voor de ene medewerker het juiste scherm is, kan voor de andere helemaal verkeerd zijn. Het hangt allemaal af van waar je je computer voor gebruikt. Hier leest u hoe u de juiste schermen voor uw bedrijf kiest.

Tips en trucs om meer uit Microsoft Teams te halen

Steeds meer mensen worden zich bewust van hoe Microsoft Teams gebruikt kan worden om zowel intern als extern te communiceren, maar lang niet iedereen weet hoe hij het meeste uit het programma kan halen. Wij geven u tips waardoor uw Teamservaring beter wordt.

Etiquette voor een videovergadering

Een videogesprek bespaart tijd en het milieu. Maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Dit zijn de beste tips van professionals voor een soepel lopende digitale bijeenkomst.