Kennisbank

Geïnspireerd door hoe andere bedrijven hun IT-uitdagingen hebben opgelost. Kom meer te weten over slimme oplossingen en blijf op de hoogte van de nieuwste trends. Hier vind u handleidingen, films, interviews en nog veel meer. Welkom bij Kennisbank!

Waar je aan kunt denken als je thuis werkt

Structureer je dag, toon je beschikbaarheid en denk aan het sociale aspect. Onze IT-consultant Fredrik Hansson deelt waar je aan kunt denken wanneer je telewerkt.

16 maart 2020

Diversiteit is een wereldwijde succesfactor

Diversiteit en inclusiviteit zijn niet alleen belangrijk voor het creëren van een goede werkplek. Het is ook een kwestie van winstgevendheid en er valt veel te winnen met het verbreden van de rekrutering.

12 maart 2020

Nieuwe zakelijke laptop nodig? Let op deze 8 punten

Laptops voor kleine en middelgrote bedrijven moeten aan andere eisen voldoen dan consumentenlaptops, vertelt Wil Beerens, Solution Technologist bij Lenovo. Hij adviseert ondernemers bij de koop van een business laptop rekening te houden met de volgende punten.

2 maart 2020

Wat u nodig heeft om mobiel te kunnen werken

Veel mensen zeggen dat de vaste werkplek geen toekomst meer heeft. In plaats daarvan werken we thuis, in het café of op een flexplek op kantoor. Deze ontwikkeling heeft geleid tot een grotere interesse voor producten waarmee we overal efficiënt kunnen werken.

27 februari 2020

De enorme mogelijkheden van 5G

Naar verwachting komt het 5G-netwerk later dit jaar beschikbaar in Zweden. Wat betekent dit voor u en wat heeft u nodig als u gebruik wilt maken van het mobiele netwerk van de toekomst?

27 februari 2020

Ga voor digitaal succes

Hoe stap je echt over op Industrie 4.0? De expert identificeert de digitale succesverhalen en geeft advies over hoe bedrijven hun onderneming kunnen aanscherpen om bij de top te komen.

26 februari 2020

Digitale beginner of digitaal succesbedrijf?

Aan de hand van drie vragen kun je bepalen waar jouw bedrijf zit op die schaal en tegelijkertijd een idee krijgen van de weg vooruit.

26 februari 2020

Duurzame schermtijd – voor mens en milieu

Duurzaam schermgebruik behelst de volledige levensduur van het beeldscherm, maar gaat ook over de gebruiker van het scherm die zich goed moet voelen tijdens het gebruik. Hier volgen enkele belangrijke punten die gunstig zijn voor zowel medewerkers als milieu.

29 januari 2020