Kennisbank

Geïnspireerd door hoe andere bedrijven hun IT-uitdagingen hebben opgelost. Kom meer te weten over slimme oplossingen en blijf op de hoogte van de nieuwste trends. Hier vind u handleidingen, films, interviews en nog veel meer. Welkom bij Kennisbank!

De eerste stappen op weg naar meer circulaire ICT

De ICT die je kiest heeft meer invloed op het milieu en de samenleving dan je denkt. Dit zijn de belangrijkste dingen om je op te richten als je snel duurzamer en meer circulair wilt worden.

5 programma’s voor videovergaderingen

Er bestaat een overweldigend aantal programma’s voor videovergaderingen. Hier volgt een lijstje met de vijf populairste programma’s en hun belangrijkste functies.

Gids: De definitieve schermgids

Wat voor de ene medewerker het juiste scherm is, kan voor de andere helemaal verkeerd zijn. Het hangt allemaal af van waar je je computer voor gebruikt. Hier leest u hoe u de juiste schermen voor uw bedrijf kiest.

Tips en trucs om meer uit Microsoft Teams te halen

Steeds meer mensen worden zich bewust van hoe Microsoft Teams gebruikt kan worden om zowel intern als extern te communiceren, maar lang niet iedereen weet hoe hij het meeste uit het programma kan halen. Wij geven u tips waardoor uw Teamservaring beter wordt.

Etiquette voor een videovergadering

Een videogesprek bespaart tijd en het milieu. Maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Dit zijn de beste tips van professionals voor een soepel lopende digitale bijeenkomst.

Ben je klaar voor de medewerkers van de toekomst?

We vliegen af op een nieuw tijdperk van thuiswerken. Daarom is het tijd om een einde te maken aan de mythe dat je werk en privé gescheiden moet houden. “Veel mensen kunnen echt betrokken zijn wanneer ze een zaterdagavond thuiswerken,” zegt onderzoeker Kristina Palm.

Je kantoor is niet zo dom als je denkt

Het slimme huis is al werkelijkheid. Wanneer komt het slimme kantoor? De expert: “De IT-manager die waagt, wint de slimme race en wint de gunst van de medewerkers”.

Waar je aan kunt denken als je thuis werkt

Structureer je dag, toon je beschikbaarheid en denk aan het sociale aspect. Onze IT-consultant Fredrik Hansson deelt waar je aan kunt denken wanneer je telewerkt.