De eigen merken van Dustin

Dustin heeft op het gebied van IT-producten en aanverwante diensten van geselecteerde leveranciers een zeer uitgebreid aanbod. We hebben bovendien een aantal eigen merken ter aanvulling en uitbreiding op het aanbod.

Het doel van deze merken is om kwalitatief hoogwaardige en voordelige producten aan te bieden. Goede producten tegen een aantrekkelijke prijs. De producten zijn bovendien door ons zorgvuldig getest en geselecteerd.

Wij voelen een grote verantwoordelijkheid als het gaat om de vervaardiging van de producten en we hebben langetermijnrelaties met onze leveranciers. Door de fabrieken te bezoeken en voortdurend fabrieksinspecties uit te voeren zien we er samen met de plaatselijke vertegenwoordigers op toe dat onze standaarden worden nageleefd en tekortkomingen worden verbeterd.

Factory audit by Dustin

Productontwikkeling binnen onze eigen merken staat hoog op onze prioriteitenlijst. Daarom bezoeken wij regelmatig productielanden om nieuwe, spannende en innovatieve producten te vinden.

Neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Verstuur uw bestanden snel en eenvoudig met de voordelige USB-stick van Tranzip. Het assortiment bevat micro en standaard USB-sticks met een stijlvol ontwerp, perfect om mee te nemen in uw computertas of op reis. Functies als drag and drop direct naar het apparaat en een duurzaam ontwerp van geborsteld staal zorgen voor een betere gebruikerservaring.

Zie alle producten

Het assortiment van Cirafon bevat een uitgebreid aanbod kwaliteitsproducten voor accessoires voor uw mobiele telefoon en pc zoals privacyfilters, screenprotectors, opladers, computertassen en powerbanks. De meeste hebben een korte levertijd, dus waar wacht u nog op. Er is voor iedereen wat wils.

Zie alle producten

Gilford is onze nieuwste toevoeging met producten zoals toner en inkt. Met deze producten krijgt u veel waar voor uw geld. Zorgvuldig door ons getest en geselecteerd.

Zie alle producten

Prokord heeft een uitgebreid aanbod met voordelige kabels om zo effectief mogelijk te kunnen werken. Naast alle kabels vindt u in het assortiment ook adapters, bureaus, docking stations en wandbevestigingen. Met de producten van Prokord weet u zeker dat ze gewoon werken..

Zie alle producten

Voxicon is een slim alternatief als u veel kwaliteit wilt voor uw geld. Het assortiment bevat multimediaproducten zoals luidsprekers, koptelefoons, toetsenborden, muizen en schermen. Met Voxicon bent u verzekerd van een product dat zorgvuldig is uitgekozen en getest.

Zie alle producten