Hi, U gebruikt een oude browser. Als u alle functies van onze website wilt gebruiken, raden we u aan een andere browser te gebruiken om ons te bezoeken, zoals Google Chrome of Microsoft Edge.

Klantenservice

Hier vindt u de meest voorkomende vragen en antwoorden.

Meer hulp nodig? Wij zijn hier om u te helpen. Bel ons op 088-011 82 82 of mail naar [email protected].

Ondersteuning nodig?

We helpen je graag! Ben je klant bij Dustin en heb je een IT-vraag? Onze servicedesk helpt je bij vragen over je apparaat, systeem en netwerk.

Klik hier

1. U moet inloggen om een bestelling te plaatsen. Als u geen account heeft, moet u er eerst een aanmaken.
  2. Zodra u zich heeft aangemeld, voegt u de producten die u wilt bestellen toe aan de winkelwagen.
  3. Ga dan naar de winkelwagen om uw aankoop te voltooien. Als u hulp nodig heeft om te bestellen of advies wilt voor uw aankoop, dan kunt u ons bellen op 088-011 82 82 en wij zullen u helpen.

Indien u uw aankoop niet heeft voltooid, dan kunt u uw bestelling in de winkelwagen aanpassen. Als u uw aankoop echter heeft voltooid, kunt u contact met ons opnemen op 088-011 82 82 of [email protected] en wij zullen u helpen.

Op elke productpagina staat een pictogram dat de huidige voorraadstatus van het product weergeeft.

Het product is op voorraad. Naast het pictogram wordt er aangegeven hoeveel eenheden er op dit moment voorraad zijn.

Het product bevindt zich in een extern magazijn en wordt verzonden binnen 48 uur na de definitieve bestelling.

Het product is op weg naar het magazijn. Naast het pictogram staat de verwachte leverdatum.

Het product kan besteld worden. Dat betekent dat het niet op voorraad is en de levertijd is afhankelijk van het aanbod van het product van de leverancier. Dustin zal op de verwachte levertijd terugkomen.

Om uw order te annuleren, neem alstublieft contact op met onze klantenservice. U kunt dit doen op twee manieren:

1. Per mail, naar [email protected].
  2. Telefonisch, via 088 - 011 82 82.

Wij zullen dit natuurlijk zo spoedig mogelijk voor u in orde maken.

1. Inloggen op uw account.
  2. Ga naar uw orderhistorie.
  3. Selecteer de huidige bestelling.
  4. Klik op de button "Nieuwe opdracht" en vul het formulier in.

We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U kunt uw aangemaakte opdracht op de pagina Opdrachten en reclamaties bekijken.

1. Inloggen op uw account.
  2. Ga naar uw orderhistorie.
  3. Selecteer de huidige bestelling.
  4. Rechtsonderaan is er een link genaamd "Download factuur".

Bestellingen die vóór 16.30 geplaatst zijn, worden meestal verpakt en verzonden op dezelfde of de volgende dag. Dit geldt vooropgesteld dat de goederen op voorraad zijn en dat de betaling of kredietcontrole wordt goedgekeurd. De tijd van het versturen tot de ontvangst van de zending is meestal 1-2 dagen.

Wanneer niet alle artikelen op voorraad zijn, wordt er een geschatte aankomsttijd in het magazijn op de productpagina weergegeven. Als het product besteld kan worden, is de levertijd afhankelijk van het aanbod van het product van de leverancier.

Hier kunt u een nieuwe account aanmaken. Als uw e-mailadres al bestaat, betekent dit dat u al een account heeft. Dan kunt u uw wachtwoord hier resetten.

Bovenaan de pagina kunt u inloggen of een nieuwe account aanmaken. Als u niet kunt inloggen, kan het zijn dat u de verkeerde accountgegevens heeft ingevoerd, of dat u geen account heeft. Als u uw wachtwoord niet meer weet, kunt u het hier resetten.

We hebben de inlogpagina vernieuwd en de beveiliging verbeterd om het voor jou als klant makkelijker en veiliger te maken. Daarom wordt er nu een nieuw venster geopend, waarin je je aanmelding voltooit.

Je veiligheid en privacy zijn erg belangrijk voor ons, maar deze update heeft geen invloed op hoe wij met je persoonsgegevens omgaan.

Lees in ons privacybeleid meer over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.